Vapaasti käytössä olevat tilat

"Vie mennessäs, tuo tullessas - ideologialla"

* KIRKKOPUISTO

Kojonkulman seurakuntayhdistyksen omistama tunnelmallinen puistomiljöö saarnastuoleineen soveltuu elämykselliseksi vihkipaikaksi jotain erityistä etsivälle. REMONTTI MENEILLÄÄN.

Varaukset Eliisa Mäkelä p. 044-025679

* KOTA

Metsästysseuran rakennuttama suurikokoinen kota sijaitsee ampumaradan läheisyydessä. Kota on kyläläisten vapaassa käytössä esim. grillaukseen ja luonnossa liikkumiseen.

laavu.jpg

* LAAVU

Kyläyhdistyksen rakennuttama laavu sijaitsee Kuninkaisissa ja on osa luontopolkuverkostoa. Soveltuu yöpymiseen ja makkaranpaistoon.

nakotorni_pieni.jpg

* KORKEUSVUOREN NÄKÖALATORNI

Kylänraitti-hankkeen puitteissa rakennutettu näköalatorni sijaitsee luontopolkureitistön varrella. Ylimmästä kerroksesta näkee koko kylän! 

Paikanpäältä löytyy vieraskirja, grillaustaso ja jopa 10 hengen eräkalusteet.

* PARTIOLAISTEN LAAVU

Inkiläntien perältä löytyy partiolaisten aikoinaan lahjoituksena saama "mörksä" nimensä mukaisesti erittäin alkeellinen mökki, jossa elämyksiä tarjoava majoittaa kymmenenkin henkeä kerrossänkyihin ja keittää ruuan puuliedellä. Sähköjä tästä mökistä et löydä. Katto kuitenkin pitää vettä, joten mökki on pysynyt melko hyvässä kunnossa. Samassa yhteydessä on käyttökelpoinen laavu grillailuun ja vaikka yöpymiseenkin.

Mökin vuokraamisesta/avaimesta tiedustelut Loimaan Savisille

http://saviset.blogspot.com/p/yhteystiedot.html